У Пакистані терорист-смертник атакував фургон з японськими робітниками

У Пакистані терорист-смертник атакував фургон з японськими робітниками

Фото, відео
Укрінформ
У південному портовому місті Карачі в Пакистані терорист-смертник підірвав начинений вибухівкою жилет біля фургона з японськими працівниками, поранивши трьох.

Про це повідомляє Al Jazeera, передає Укрінформ. 

За даними місцевої поліції, куленепробивний фургон прямував до промислової зони, де п'ятеро громадян Японії працюють на заводі Pakistan Suzuki Motors. У фургоні перебувало двоє охоронців, які отримали повідомлення про можливі напади на іноземців, які працюють у Пакистані над проєктами, що фінансуються Китаєм та іншими країнами.

Поліція повідомила, що терористи-смертники на мотоциклі під’їхали до фургона, один із двох нападників привів у дію вибухівку, прив'язану до тіла, як тільки фургон загальмував, але не зміг уразити свою ціль, повідомив журналістам пакистанський чиновник з боротьби з тероризмом Раджа Умар Хатаб, пише Reuters

Читайте також: Пакистан завдав авіаударів по Афганістану, є загиблі

Це спонукало його спільника почати стріляти по машині. За словами Хатаба, зловмисник здійснив близько 16 пострілів, але охоронці і поліцейський патруль, що знаходився неподалік, відкрили вогонь у відповідь і вбили нападника.

Фото: The Upcut
Фото: The Upcut

Громадяни Японії залишились неушкодженими, двоє перехожих і один охоронець зазнали поранень і перебувають у лікарні в стабільному стані.

Відповідальність за напад поки ніхто на себе не взяв.

Президент Пакистану Асіф Алі Зардарі і прем'єр-міністр Шехбаз Шаріф засудили напад на японських робітників.

Читайте також: У Пакистані смертник протаранив військовий пост вантажівкою з вибухівкою - семеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, минулого місяця на північному заході Пакистану в результаті вибуху загинули п'ятеро громадян Китаю, коли їхню колону атакував терорист-смертник. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-