У Туреччині можуть закрити три тисячі готельних об'єктів

У Туреччині можуть закрити три тисячі готельних об'єктів

Укрінформ
У Туреччині можуть закрити три тисячі готельних об'єктів, які не отримали сертифікати туристичної діяльності та не зроблять це до встановленого Мінтуризму дедлайну.

Про це заявив міністр культури та туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой, повідомляє Укрінформ із посиланням на Türizm Ajansı.

Необхідність отримання сертифікатів туристичної діяльності виникла після прийняття закону про передачу під контроль міністерства таких об’єктів, як готелі, мотелі та гуртожитки, які мають сертифікат муніципалітету на експлуатацію та надають послуги низького рівня.

“Було чотири тисячі об'єктів. Тисяча отримала документи. Для трьох тисяч час спливає... Готелі, які не отримають сертифікат, будуть закриті”, - сказав міністр.

Читайте також: Міністр туризму пояснив, чому в Туреччині не працює Booking.com

За його словами, на рівні муніципалітетів робота з контролю за послугами, які надають ці готельні об'єкти, не велася належним чином, тому вони перейдуть під контроль міністерства.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники на пляжах Анталії використовуватимуть спеціальні дрони для порятунку людей у разі небезпеки утоплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-