Ізраїльська поліція провела обшук ще в одному офісі Al Jazeera та вилучила обладнання

Ізраїльська поліція провела обшук ще в одному офісі Al Jazeera та вилучила обладнання

Укрінформ
Міністр зв'язку Ізраїлю Шломо Кархі заявив у четвер, що ізраїльські поліцейські здійснили обшук в офісі телекомпанії Al Jazeera в Назареті та конфіскували обладнання.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ. 

Також міністр опублікував фотографію в соціальній мережі X, на якій зображені ізраїльські силовики біля будівлі. У дописі йдеться, що він наказав провести обшук у студії Al Jazeera в Назареті.

"Інспектори Міністерства зв'язку разом з тактичним відділом поліції Північного округу зараз конфісковують там обладнання. Ми не дозволимо гучномовцю ХАМАСу вести мовлення з Ізраїлю", - додав Кархі.

Читайте також: Ізраїльська поліція вилучила обладнання в офісах Al Jazeera

Al Jazeera раніше заперечувала будь-який зв'язок з ХАМАСом і заявляла, що "рішуче відкидає звинувачення ізраїльської влади в порушенні професійних стандартів ЗМІ". Телеканал також звинуватив Ізраїль у "постійному придушенні" вільної преси, що суперечить міжнародному і гуманітарному праву, а також у прямих нападах на журналістів і їхніх вбивствах.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив 5 травня, що уряд одностайно проголосував за закриття місцевих представництв катарського телеканалу Al Jazeera. Того ж дня ізраїльська поліція провела обшук у місцевому представництві катарського телеканалу Al Jazeera в Східному Єрусалимі і вилучила обладнання.

Фото: Shlomo Karhi / X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-