Для бійців ООС на передовій ветерани влаштували день піци і кави

Фото

Для воїнів 30 механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на передовій приготували близько двохсот піц та запашну каву.

Так, ветерани бригади та засновик Pizza Veterano Леонід Остальцев, а також Veterano Coffee Роман Маринов разом з іншими ветеранами завітали до своїх побратимів, з якими пройшли активні бойові дії на початку російсько-української війни, повідомляє у Фейсбуку 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького, передає Укрінформ.

Приготувавши близько 200 смачних піц, ветерани доставили ще гарячу випічку прямо на передові позиції для бійців. Також воїнам привезли 400 пачок запашної, меленої кави і для всіх охочих її приготували.

Українським бійцям на передовій влаштували свято піци / Фото: Олена Худякова. Укрінформ

Для бійців бригади ветерани роблять такий подарунок не вперше, адже влітку 2016 року, Леонід Остальцев разом з іншими ветеранами уже їздили на передову до бійців бригади, коли ті боронили позиції поблизу Волновахи та Гранітного. Тоді вони впродовж двох днів готували для бійців піцу і спекли аж 350 штук, а потім розвозили їх по позиціях.

"Кожний візит в кафе моїх побратимів – це свято. Мої командири, мої пацани – завжди особливі відвідувачі для мене. Особлива вдячність за організацію поїздки капелану бригади Сергію Дмитрієву, який організував поїздку ветеранів на Схід до побратимів і завжди підтримує наших воїнів від початку війни", - наголосив Леонід Остальцев