У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Російські окупаційні війська від початку доби 12 листопада не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

“Впродовж поточної доби, 12 листопада, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3487 транспортних засобів, 3850 осіб, а також виявили 61 адміністративне правопорушення та розкрили 33 злочини.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 577 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1052 особи.

В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 2 гектари території та передали на знищення 179 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 11 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.