Окупанти вели вогонь біля двох населених пунктів на сході України

Російські окупаційні війська від початку доби двічі порушили режим припинення вогню у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомила пресслужба ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", - зазначається у вечірньому зведенні.

Як повідомляється, у напрямку Попасної окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, у бік Катеринівки, що на Луганщині, російські найманці здійснили обстріл із ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

У пресслужбі заявили, що українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили окупантів припинити обстріли.

Як повідомлялося, за минулу добу, 20 листопада, зафіксовано 1 порушення російськими окупаційними військами режиму припинення вогню.