Окупанти відкривали вогонь в бік Луганського і Авдіївки

Російські окупаційні війська від початку доби 25 листопада двічі порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС, передає Укрінформ.

«Впродовж поточної доби, 25 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в бік Луганського окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а в напрямку Авдіївки здійснили обстріл із мінометів калібру 82 мм.

Повідомляється, що українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

За інформацією пресслужби, за минулу добу через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію пройшла 1421 особа, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1467 осіб.

Піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 122 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж доби 24 листопада російсько-окупаційна війська дев'ять разів порушили режиму припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.