Від початку доби на сході України зберігається «тиша»

Російські окупаційні війська від початку доби 24 січня не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Станом на 11 годину поточної доби, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що за минулу добу підрозділами поліції, що задіяні в операції Об’єднаних сил, перевірено 2966 транспортних засобів, 3643 особи, одну особу - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 36 адміністративних правопорушень та розкрито 49 злочинів. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 699 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 872 особи.

В пресслужбі також повідомили, що піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектара території та передали на знищення один вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: Путін усвідомлює, що після перших великих втрат в Україні армія не піде далі – командувач ООС

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.