Їдять по смітниках і хочуть додому: СБУ перехопила розмову військових рф

Аудіо

Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис перехопленої розмови російського загарбника, у якій йдеться, що підрозділи рф їхали у відрядження до Чечні, а опинилися на війні в Україні.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ повідомляє у Телеграмі.

«З перехопленої СБУ розмови стає зрозуміло, що підрозділи їхали у відрядження до Чечні, а опинилися на війні в Україні. Тож окупанти нині під Херсоном, зайшли з території Криму без їжі та зброї, зазнали численних втрат», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбник цинічно згадує про те, як вони розграбовували свої ж розбиті БТРи, щоб мати зброю, і ще – що шукають харчі по смітниках, щоб вижити.

В СБУ додали, що у багатьох загарбників єдине бажання – вижити і повернутися додому.

«Тим не менш, ці нелюди досі готові «стерти з землі хохляцькі міста». Але зовсім скоро саме вони зникнуть з нашої України, як роса на сонці. Один день життя російського окупанта коштує 53$, але виживуть не всі. Разом переможемо», - підкреслили в СБУ.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: ОП