За добу на Донеччині загарбники обстріляли 11 населених пунктів

Військові рф продовжують завдавати ракетні удари по містам і селам України, закрема, в Донецькій області.

Про це в Телеграмі повідомила Національна поліція України, передає Укрінформ.

«За добу обстрілів росіян зазнали 11 населених пунктів. Пошкоджено щонайменше 16 житлових будинків і об’єктів інфраструктури. Внаслідок ударів російських військ є загиблі та поранені, серед них – діти, а також працівники поліції та ДСНС. Під вогнем окупантів перебували Маріуполь, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Вугледар, Богоявленка, Новомихайлівка, Степне, Ольгинка, Василівка, Верхньоторецьке», - йдеться в повідомленні.

Представники національної поліції зауважили, що серед цивільної інфраструктури постраждали 11 магазинів, багатоповерхові та приватні будівлі.

«Ворог гатив по містах і селах з реактивної та важкої артилерії. Серед цивільних об’єктів, які зруйнувала РФ, - багатоповерхові та приватні оселі, база відпочинку, 11 магазинів тощо. Поліція відкрила кримінальні провадження за ст.438 (Порушення законів і звичаїв війни) та ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав повномасштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Evgeniy Maloletka