Війська рф завдають потужних ударів по мирних містах та селах Луганщини

Російські загарбники завдають потужних ударів по мирних містах та селах Луганщини, зокрема, впродовж доби - по Сєвєродонецьку, Лисичанську, Гірському, Кремінній, Привіллі, Золотому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій у Телеграмі.

"Підступні окупанти знов завдають потужних ударів по мирним містам та селам Луганщини. Під обстрілами впродовж доби були Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Кремінна, Привілля, Золоте", - йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що пошкоджено 19 багатоквартирних та 19 приватних житлових будинків, два заклади охорони здоров’я, об’єкти критичної інфраструктури, складські та господарчі споруди.

Рятувальники ДСНС Луганщини разом із органами влади, міжнародними організаціями та волонтерами продовжують розвозити людям гуманітарну допомогу. Зокрема, медикаменти, їжу, питну воду вже було доставлено в дитячу лікарню. Також гумнабори отримали і люди, що знаходяться в підвалах.

Як повідомлялося, з 24 лютого російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.