На Запоріжжі правоохоронці викрили інформатора загарбників

У Запорізькій області правоохоронці викрили чоловіка, який збирав інформацію щодо місць розташування сил та засобів Збройних сил України та передавав її загарбникам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція в Фейсбуці.

«20 березня оперативники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції ГУНП в Запорізькій області спільно зі співробітниками 4-го відділу 5-го управління Департаменту військової контррозвідки СБУ викрили 52-річного уродженця Вільнянська. У правоохоронців є підстави вважати, що чоловік причетний до збору інформації щодо місць розташування сил та засобів Збройних сил України і передачі цих даних окупантам. У зрадника виявлені банківські картки, засоби зв’язку та засіб для пересування», - йдеться у повідомленні.

Всі зібрані матеріали будуть передані до УСБУ в Запорізькій області для прийняття подальшого процесуального рішення.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні військовослужбовці мотопіхотного батальйону "Вінницькі скіфи" у взаємодії з морськими піхотинцями знищили у Запорізькій області російську колону, в якій зокрема були дві бойові броньовані машини «Тигр» та КамАЗ.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок широкомаштабного вторгнення в Україну. Російські війська руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.