На Херсонщині окупанти планують вводити в обіг рублі

У Херсонській області з квітня російські окупанти планують вводити в обіг рублі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив депутат облради Сергій Хлань.

«Будуть змушувати приймати рублі в магазинах, і скоріш за все виплачувати зарплати «новій адміністрації». Думаю, врешті дійде справа і до рублевих зарплат у діючих бюджетних та комунальних установах», - розповів він. 

Депутат закликав ігнорувати розрахунок в рублях, адже "рублі це нікчемний папір", а головне, що  Херсонщина – це Україна!". 

"Потроху Херсонщину втягують у рублеву зону. ХНР все ближче, але відправимо цей «ХНР» за російським кораблем!", - додав Сергій Хлань.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні на площі Свободи щодня відбуваються мирні акції проти російських окупантів. 21 березня на мітингу російські військові застосували зброю проти людей. 

У вівторок херсонці знову вийшли на мирний мітинг проти російської агресії, і російські військові знову використали проти них силу. Є постраждалі та затримані.

з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.