Біля Херсона осколок ворожої ракети потрапив у вікно центру реабілітації дітей

Фото

У передмісті Херсона, в селі Степанівка, осколок російської ракети потрапив у вікно Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Про це у Фейсбуці повідомив в.о. директора Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Володимир Сагайдак, передає Укрінформ.

Як розповів Сагайдак агентству, вихованці Центру та працівники не постраждали. Осколок потрапив у вікно ігрової кімнати на другому поверсі, діти спали в цей час на іншій стороні будівлі.

«Ракета впала в кінець нашого городу, до сусіда, це двадцять метрів від нашої будівлі, не розірвалася – бачите на фотографії (у Фейсбуці – ред.)», - каже Сагайдак.

Також, за його інформацією, один з місцевих мешканців потрапив у реанімацію, є дані про пробитий газопровід.

Як повідомляв Укрінформ, під час нічного обстрілу ворожий снаряд влучив у харчоблок психлікарні, що розташована у селі Степанівка.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні й почав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.