росіяни готуються до партизанської війни на своїй території – розвідка

росіяни готуються до партизанської війни на своїй території.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє в Телеграмі.

Міністерство транспорту рф зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов’язані із «загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю».

Вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці були введені з початком масштабної агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліцкриг. Після провалу початкового плану їхню дію регулярно продовжують та посилюють, зазначають у розвідці.

«Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських «рейкових партизан», які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію рф», - підкреслюють у ГУР.

Читайте також: Зростає ймовірність використання росією фосфорних боєприпасів у Маріуполі – британська розвідка

Як повідомляв Укрінформ, розслідувач Bellingcat Христо Грозєв заявив, що у 5-й службі ФСБ росії, яка займалася розвідкою, аналітикою та агентурною роботою по Україні, відбулася масштабна «чистка» не тільки в керівництві, а й серед співробітників.