Інформація про велику чистку в оточенні путіна є перебільшенням - Буданов

Інформація про велику чистку всередині фсб є перебільшенням. 

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов розповів в інтерв'ю НВ, передає Укрінформ.

"Певною мірою певні чистки проведені. Але те, що каже більшість ЗМІ, трошки перебільшено", - сказав Буданов.

За його словами, є дуже значні зміни серед військового керівництва, на рівні командувачів родів військ, командувачів в армії й так далі. Це не дуже публічні люди, і про це ЗМІ не дуже пишуть. Є певні зміни та певна кількість заарештованих людей у спецслужбах. Наприклад, усім відомий генерал Сергій Бесєда, який відповідав у ФСБ за надання оперативної інформації по Україні. Історія з фінансуванням арештованого співголови ОПЗЖ та кума путіна віктора медведчука — це трошки пов’язано з ним, зазначив очільник української розвідки.

"Але тієї картинки, яку хочуть усі побачити, нема. Тисячами нікого не саджають, на жаль. Певні зміни є — їм треба призначити цапа-відбувайла. Ось вони і шукають", - сказав Буданов.

Читайте також: путін не вирішив, що робити з ОРДЛО, і планує гуманітарну кризу на Херсонщині - розвідка

Відповідаючи на запитання щодо медведчука, Буданов зауважив, що нікому у світі зрадники не потрібні, навіть росії. Вона їх використовує, але потім викидає. "Сидіти у нас, сидіти не у нас, різне може бути, але це вже використаний матеріал. Для всіх. Його час закінчився", - сказав він про медведчука.