Українські військові знищили всі чотири ворожі крилаті ракети, випущені по Хмельниччині

Повітряні сили Збройних сил України у неділю, 24 липня, знищили усі чотири крилаті ракети, випущені у напрямку Хмельницької області.

Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє у Телеграмі.

«Сьогодні, 24 липня, протиповітряною обороною Повітряних сил Збройних сил України знищено усі чотири крилаті ракети типу «Калібр», випущені у напрямку Хмельницької області з акваторії Чорного моря», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше повідомляли про збиття трьох ракет зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Захід». За уточненою інформацією, четверту ракету теж знищено - протиповітряною обороною повітряного командування «Південь».

Протягом доби ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по ворожих військах на півдні та сході країни.

Читайте також: Обстріл Хмельниччини: збиті ракети впали за межами населених пунктів, жертв немає

«Уражено три взводні опорні пункти, скупчення бойової броньованої техніки та живу силу російських окупантів», - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, три російські ракети, які українські сили Протиповітряної оборони збили вранці над Хмельниччиною, впали за межами населених пунктів. Загоряння, що виникли, ліквідовано, людських жертв немає.