Військові рф обстріляли громаду на Херсонщині, є загиблі

На Херсонщині військові рф обстріляли громади Бериславського району, є загиблі і поранені, зафіксовані значні руйнування будинків, магазинів, кафе, офісів, фермерських господарств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області уФейсбуці.

«російська армія вкотре здійснила вогневе ураження громад Бериславського району із танків, ствольної та реактивної артилерії», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що країна-терористка гатила як по щойно звільненим територіям, так і вздовж лінії фронту, там зафіксовані значні руйнування будинків, магазинів, кафе, офісів, фермерських господарств, через потрапляння снарядів зайнялися пожежі. Серед цивільного населення є загиблі і поранені, інформують у поліції.

Також у поліції повідомили, що у Бериславському районі на ворожій міні підірвався 60-річний чоловік. У нього травматична ампутаціях обох ніг, нині потерпілий у лікарні.

За минулу добу поліція відкрила 38 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Читайте також: Жителів Херсонщини просять ігнорувати заклики загарбників про «евакуацію»

Як повідомляв Укрінформ, наразі найголовніше завдання в деокупованих селах - допомогти людям підготуватися до зимового періоду, вони потребують продуктів, будівельних матеріалів, відновлення електропостачання.

Фото: Нацполіція