Армія рф обстріляла ділянки фронту на Донеччині, поранені цивільні

Фото

На Донеччині минулої ночі російські загарбники вели обстріли на різних ділянках фронту, у результаті чого були поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив фотографії руйнувань з місця подій.

«Вночі росіяни вели обстріли на різних ділянках фронту… На Горлівському напрямку росіяни поранили одну людину у Костянтинівці, поцілили в будинок та колишню школу. У Бахмуті поранено дві людини, пошкоджено залізничний об'єкт та житловий будинок. П’ять будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ», - написав очільник області.

Він також зазначив, що на Волноваському напрямку під обстріли потрапили Новоукраїнка та Богоявленка Вугледарської громади, але постраждалих немає.

За словами Кириленка, на Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді: пошкоджено сім будинків у Кураховому та господарча будівля у Курахівці. Вночі зафіксовано обстріли Мар'їнки та Красногорівки, а під ранок — Соловйового Очеретинської ТГ та Авдіївки. Обійшлося без жертв.

Читайте також: Загарбники вдарили з «Ураганів» по місту Гірник на Донеччині, поранені вісім людей

На Лисичанському пошкоджено два будинки у Лимані, також на території громади тривають обстріли Торського і Зарічного, жертв не зафіксовано.

«Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь вчасно!», - наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.