Загарбники за добу 11 разів обстріляли Херсон, поранена людина

Фото

російська армія за добу 26 грудня 40 разів обстріляла територію Херсонської області, 11 разів атакувала Херсон, є поранена людина.

Як передає Укрінформ, про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич повідомив у Телеграмі.

"російські загарбники 40 разів обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Місто Херсон ворог атакував 11 разів. Поцілили в завод, приватні та багатоквартирні будинки", - зазначив Янушевич.

Минулої доби через російські обстріли одна людина дістала поранення.

Пізніше у поліції Херсонської області додали, що російські агресори обстріляли громади Бериславського та Херсонського районів.

«Під нищівними ударами російських військ опинилися громади Бериславського та Херсонського районів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мирні населені пункти обстріляли з реактивних систем залпового вогню, важкої артилерії та мінометів, є постраждалі.

Житлові квартали Херсона ворожа армія накривала цілодобово, центр міста та прибережні райони опинилися під артобстрілом з лівого берега Дніпра.

За минулу добу поліція відкрила 27 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Читайте також: ЗСУ відбили ворожі атаки біля восьми населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, через постійні російські обстріли склалася загрозлива ситуація в Корабельному районі Херсона: у багатьох будинках відсутні електро- і теплопостачання, вода, у деяких - газ.

Фото: Поліція Херсонської області