Посол Британії відреагувала на чергову нічну ракетну атаку рф по Києву

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс після чергової нічної ракетної атаки рф радіє новому дню і наголошує, що британські дипломати залишаються у Києві.

Своїми враженнями Сіммонс поділилася у Твіттері, передає Укрінформ.

«Ще одна нічна російська атака на Україну. Звечора лягла спала на підлозі в коридорі без вікон, тому не потрібно було нікуди переміщуватися, коли прокинулася від шуму вибухів поблизу», - зазначила вона.

Посол Британії додала, що коли все прояснилося, вона вийшла, щоб подивитися на ранкове небо, і оприлюднила світлину з видом на Київ.

«Я вважаю, що одна з переваг вранішнього повітряного нальоту — можливість побачити це. Хмари розходяться. Новий день. Ми все ще тут», - акцентувала Сіммонс.

Як повідомлялося, у ніч на 9 травня російські війська здійснили пуски 25 крилатих ракет «Калібр» та Х-101/Х-555. 23 із них були знищені протиповітряною обороною України.

Під час сьогоднішньої п’ятої з початку травня повітряної атаки по Києву, за попередньою інформацією, у повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено близько півтора десятка ворожих повітряних цілей.