Президент відзначив державними нагородами 134 десантників

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 134 десантників.

Про це він сказав під час відеозвернення, передає Укрінформ.

"Підписав сьогодні й новий указ про відзначення наших воїнів державними нагородами. Це взірцево відважні військовослужбовці наших Десантно-штурмових військ. 134 воїни... 25-та окрема повітряно-десантна Січеславська бригада, 46-та окрема аеромобільна бригада, 95-та окрема десантно-штурмова бригада, 132-й окремий розвідувальний батальйон, 148-й окремий артилерійський дивізіон та 199-й навчальний центр ДШВ... Кожне з усіх цих найменувань, кожен з усіх цих підрозділів – це честь, це гордість України, це героїзм наших людей. Героїзм, який назавжди робить Україну вільною", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський подякував захисникам за результативну роботу на фронті

Глава держави наголосив, що вистоявши зараз проти ворога, кожен захисник та захисниця України дають свободу й усім новим поколінням нашого народу.

"Ніколи на нашій землі не пануватимуть чужі прапори й ніколи наших людей не буде віддано на поневолення. Стійкість у боях зараз, потужність у наших активних діях, відвага та влучність наших воїнів щодня й щоночі – це незалежність України, яка буде завжди. Яку ми посилюємо й будемо посилювати", - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України за добу здійснили 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських загарбників, а також знищили 8 ворожих пунктів управління, засіб ППО та 2 «важливі цілі» ворога.