Росіяни вночі вдарили ракетами по Костянтинівці: пошкоджені будинки, є загиблий та поранені

Уночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці на Донеччині, у результаті пошкоджені дві багатоповерхівки, два приватні будинки, дві адмінбудівлі та крамниця, одна людина загинула, ще одна зазнала поранень.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці — одна людина загинула, одна поранена. У місті пошкоджені дві багатоповерхівки, два приватні будинки, дві адмінбудівлі та крамниця. Крім того, напередодні ворог ударив зі «Смерчів» по Удачненській громаді — пошкоджено два будинки», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під ворожими обстрілами опинилися Вугледар, Новоукраїнка та Пречистівка.

На Донецькому напрямку під вогнем Курахівська громада: у Гострому пошкоджено виправний заклад, у Курахівці два будинки, у Гірнику — ще один. У Красногорівці снаряди влучили по чотирьох вулицях.

Читайте також: У Гуляйполі на Запоріжжі внаслідок обстрілів загинула жінка

«Під обстрілами — район АКХЗ (Авдіївський коксохімзавод – ред.) в Авдіївці та околиці Очеретинської громади. На Горлівському напрямку під обстрілами Часів Яр — пошкоджено чотири будинки. На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Званівки, а також Торського, Зарічного та околиць Лимана», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, минулої доби, 17 травня, російські війська вбили двох цивільних жителів Донецької області та ще п'ятьох поранили.