Резніков анонсував створення «ІТ-коаліції» в рамках «Рамштайну»

Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував створення «ІТ-коаліції» в рамках Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Про це він повідомив у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» мої колеги міністр оборони Люксембургу Франсуа Бауш і міністр оборони Естонії Ханно Певкур підтримали мою ідею створення «ІТ-коаліції» в рамках «Рамштайн». Вони готові взяти на себе лідерську роль у створенні цієї групи", - написав Резніков.

За його словами, на горизонті нова коаліція для забезпечення перемоги України. «Це обов’язково перетвориться на щось захоплююче, тому слідкуйте за оновленнями», - зазначив міністр.

Читайте також: Резніков бере участь у першому за сім років засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні Міноборони

Як повідомлялося, сьогодні, 15 червня, у Брюсселі тривають заходи першого дня дводенної зустрічі міністрів оборони країн НАТО, головними питаннями якої є продовження допомоги для України у її боротьбі проти російської агресії, а також підготовка до Вільнюського саміту Альянсу 11-12 липня.

В рамках зустрічі відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» за лідерства США, яке об’єднало 50 країн світу, включаючи 31 країну НАТО та країни-партнери.

Зараз в Брюсселі відбувається засідання Комісії НАТО-Україна за участю міністра оборони України Резнікова, яка присвячена наданню Україні спроможностей для продовження наступу та звільнення територій, що були окуповані Росією.