Зеленський відвідав позиції ССО на Бахмутському напрямку та привітав воїнів

Фото, відео

Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції Сил спеціальних операцій на Бахмутському напрямку і привітав воїнів ССО з професійним святом.

Про це глава держави написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Бахмутський напрямок, передові позиції Сил спеціальних операцій. Сьогодні я тут, щоб привітати наших воїнів з їхнім професійним днем, ушанувати їхню силу. Заслухав доповідь командира, поспілкувався з військовими. Дуже потужні, дуже результативні. Дякую», - написав Зеленський.

Він зауважив, що деталі про операції ССО розповісти можна буде лише з часом, і відзначив героїчне виконання бійцями Сил спецоперацій завдань.

Президент відвідав передові позиції ССО на Бахмутському напрямку / Фото: ОП

Читайте також: В українських Сил спецоперацій вчитимуться військові країн НАТО – Резніков

Також Президент привітав бійців Сил спеціальних операцій у Донецькій області.

«Українські ССО вже не дали окупувати нашу державу, знищити Україну та все, що в нас є: нашу ідентичність, наше життя. Дякую за те, що й через 520 днів дуже складної повномасштабної війни за нашу свободу та життя всіх нас, наших дітей, сьогодення й майбутнє нашої держави ви залишаєтеся такими ж міцними», - заявив Зеленський.

Президент на Донеччині поспілкувався з бійцями, привітав із Днем Сил спеціальних операцій, а також заслухав доповідь командувача ССО бригадного генерала Віктора Хоренка про роботу воїнів.

Читайте також: Міноборони ввело нову нагороду для воїнів ССО

Як повідомлялося, в Україні 29 липня відзначається День Сил спеціальних операцій ЗСУ.