Президент відзначив кілька бригад Сил оборони за успішне ведення боїв

Президент України Володимир Зеленський відзначив кілька бригад Сил оборони за успішне ведення боїв на півдні і сході країни та значну кількість знищеної ворожої техніки.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Особлива увага зараз – одночасно і Харківщині, і півдню, і Донеччині, зокрема боям у районі Авдіївки. Вдячний кожному воїну, кожному підрозділу за стійкість", - зазначив Зеленський.

Відео: ОП

Він, зокрема, відзначив 53-тю та 110-ту окремі механізовані бригади, 59-ту окрему мотопіхотну бригаду й потужну «Сімдесятдевʼятку» ДШВ. За його словами, лише цими днями й лише воїни цих бригад знищили вже сотні одиниць броньованої техніки окупанта.

Читайте також: Фронт, виробництво зброї та Близький Схід: Зеленський провів засідання Ставки

Глава держави також відзначив результати 55-ї окремої артилерійської бригади, яка воює на Запорізькому напрямку. "Дякую вам, воїни! Традиційно влучні", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України впродовж доби відбили близько 40 ворожих атак на чотирьох напрямках фронту, 14 із них – на Авдіївському.

Усього на фронті впродовж доби, за даними Генштабу, відбулися 55 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Фото: ОП