Зеленський звернувся до українців на 600-й день повномасштабної війни: Дякую всім, хто бореться

Президент Володимир Зеленський звернувся до громадян України на 600 день повномасштабної війни. Глава держави подякував кожному, хто бореться та працює заради свободи нашої країни.

Про це він зазначив у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"600. Воля, яка не здається, здобуває свободу. Свобода, яка спирається на єдність, завжди перемагає. Головне – не втрачати часу. Не втрачати єдності. Не давати сумнівам розʼїсти волю. Щодня додавати Україні сили. Щодня знищувати окупанта. Щодня робити все, щоб майбутнє українців належало тільки самим українцям", - підкреслив глава держави.

Зеленський подякував усім, хто бʼється та працює заради свободи України.

Читайте також: Важливо, щоб світ давав однозначний сигнал, що захист від терору не ослабне - Зеленський

Також він висловив шану кожному і кожній, хто віддав своє життя, щоб наш народ зберігся.

"Обовʼязково переможемо", - запевнив Президент.

Своєю чергою Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук додав: «600 днів повномасштабної війни. Неспровокованої, жорстокої, злочинної агресії. 600 днів нашого спротиву. Героїчного, самовідданого, мужнього опору ворогові. 600 днів боротьби. Мужності, сили, прагнення жити на вільній землі».

Стефанчук наголосив, що українці борються за свою свободу, цінності, майбутнє.

Водночас він підкреслив, що це те, що єднає всіх українців, адже в «єдності — наша сила».

«Я дякую кожному воїнові, захиснику та захисниці, які боронять Україну. Які бережуть Україну! І які віддають за неї найцінніше. Вічна шана й вічна слава загиблим у боротьбі за мирне небо», - резюмував Голова ВР.

Як повідомлялося, сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 16 жовтня 2023 року ліквідували близько 288 тисяч 630 російських агресорів.