На Авдіївському та Мар'їнському напрямках українські бійці тримають оборону - Тарнавський

На Таврійському напрямку Сили оборони України за минулу добу знищили 28 одиниць ворожої техніки, на Авдіївському та Мар'їнському напрямках українські захисники стійко тримають оборону.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

На вказаній ділянці фронту знищені, зокрема, 13 російських танків та 12 інших бронемашин. Усі – на території Донецької області.

Також на Таврійському напрямку Сили оборони України ліквідували 401 російського загарбника, знищили одну артилерійську систему ворога та ще десять одиниць його військової техніки пошкодили.

Читайте також: На фронті відбулися 95 бойових зіткнень

Російська армія в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» минулої доби провела 80 бойових зіткнень, здійснила три авіаційні удари та 658 артилерійських обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, днями російські війська розпочали масовані наступальні дії за підтримки бронетехніки на Авдіївському та Мар'їнському напрямках, ворог активно застосовує авіацію.