Президент: Готуємо нові лінії співпраці з партнерами щодо дронів

Президент Володимир Зеленський заявив, що українська влада готує нові лінії співпраці з партнерами щодо посилення можливостей України у застосуванні дронів.

Про це він заявив у своєму зверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Плануємо наступний тиждень, важливі міжнародні події. Готуємо нові лінії співпраці з партнерами зокрема щодо дронів, щодо посилення наших можливостей у застосуванні дронів і у протидії російським дронам, у посиленні РЕБ, засобів радіоелектронної боротьби", - сказав він.

Зеленський розповів, що він провів у суботу багато нарад, у тому числі і нараду щодо безпекових гарантій. За його словами, це - один з ключових пріоритетів української влади.

Президент зазначив, що наразі триває відповідна двостороння робота з партнерами: "сьогодні визначили, яких результатів маємо досягти найближчим часом". 

Відео: ОП

Читайте також: Україна і Латвія нарощуватимуть спільне виробництво дронів - Умєров

"Провів наради з оборонним блоком уряду - це Мінстратегпром, міністр оборони, команди міністерств. Ключове - це забезпечення наших воїнів озброєнням і військовою технікою. Стале постачання, стале виробництво із чіткою тенденцією на збільшення нашого виробництва і снарядів, і техніки в Україні і разом з партнерами", - заявив глава української держави.

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що головний пріоритет української держави - дати все необхідне для захисту України.