На Таврійському напрямку ворог атакує піхотою, авіаударів не було майже три доби

На Таврійському напрямку Сили оборони за добу ліквідували 567 окупантів, знищили 37 одиниць військової техніки та 207 ворожих БПЛА.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Минулої доби нейтралізовано або знищено 207 ворожих БПЛА різних типів. Кількість піхотних атак не зменшується. Бронетехніку для підтримки живої сили противник наразі задіює в незначних обсягах. В операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав 3 ракетних удари, провів 49 бойових зіткнень та здійснив 835 артобстрілів. Авіаударів майже три доби загарбники не завдавали", - повідомив Тарнавський, додавши, що українські захисники тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках.

Читайте також: Сили оборони знищили за добу 1070 російських загарбників

За інформацією командувача, загальні втрати ворога минулої доби склали 567 осіб та 37 одиниць військової техніки, не враховуючи БПЛА. Зокрема, 4 танки, 12 ББМ, 19 автомобілів та 2 одиниці спеціальної техніки. Також українські Сили оборони знищили 1 склад боєприпасів противника.

Читайте також: ОК «Південь»: Ворог активізував використання FPV-дронів - за добу понад 70 атак

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 29 січня 2024 року ліквідували близько 383 тисяч 180 російських загарбників, з них 1070 осіб – за останню добу.