Сирський доповів Зеленському, що ЗСУ додають сил на Харківський напрямок

Відео

Українські війська зміцнюють свої позиції в Харківській області, спрямовують туди додаткові сили.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні і вранці, і ось щойно були доповіді Головкома Олександра Сирського. Зміцнюємо наші позиції, зокрема на Харківщині – додаємо туди сил. Артилерія працює саме так, як потрібно", – повідомив він.

Глава держави висловив подяку кожному воїну з різних бойових підрозділів, які захищають Харківську область, кожному з тих, на чиєму рахунку вже є знищена ворожа техніка, знешкоджені загарбники.

Відео: Телеграм / Володимир Зеленський

За словами Зеленського, "окупант повинен відчути, що ніде в Україні для нього не буде легко. Всюди наші Сили оборони України повинні давати максимальний результат у знищенні ворога".

Також Президент відзначив поліцейських, які, попри всі загрози та удари, працюють для безпеки й порятунку жителів Харківської області.

Читайте також: Російські військові відмовляються йти на штурм Харківської області - партизани

"Вовчанськ, районне управління поліції: Максим Стецина, Олексій Харківський, Владислав Єфаров, Ігор Харченко, Дмитро Можарський та Юлія Келеберда. Дякую вам за службу! Село Липці, Харківський район, відділення поліції: Віктор Єна, Василь Сягло, Роман Цепеленко та Вʼячеслав Сокольський. Дякую", – додав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області тривають оборонні операції в районі семи прикордонних населених пунктів.

Фото: ОП