Цілі в Севастополі, Туапсе й Новоросійську вночі атакували СБУ та ГУР - джерело

СБУ та ГУР атакували важливі російські військово-логістичні об’єкти, розташовані в Криму та на російському узбережжі Чорного моря.

Про це Укрінформу повідомило джерело у правоохоронних органах.

За його інформацією, СБУ та ГУР спільно запалили «бавовну» у Севастопольській бухті. Крім того, розвідники відпрацювали по морському порту Новоросійська, а дрони СБУ - по Туапсинському НПЗ.

Унаслідок операцій у Севастопольській бухті «всю ніч було фаєр-шоу». Влучання було, зокрема, і по електропідстанції «Севастопольська», що призвело до відключень електропостачання. У морському порту Новоросійська було чутно вибухи в районі нафтового термінала та на залізничній станції. Дрони СБУ вже вдруге цього року "завітали" на Туапсинський НПЗ, який росіяни почали відновлювати, повідомив співрозмовник.

Читайте також: У Росії внаслідок нічної атаки горів НПЗ у Туапсе

"Сьогоднішня спецоперація довела, що росіяни не здатні захистити свої основні морські бази в Севастополі та Новоросійську. Все, що їм залишається, – ховати військові кораблі у глибині портів за цивільними суднами. Про домінування ЧФ РФ росіяни можуть забути. Українська «бавовна» знайде їх всюди!» – зазначило поінформоване джерело.

Як повідомлялось, раніше дрони СБУ уразили нафтобазу та електропідстанції у Липецькій та Бєлгородській областях.

Фото ілюстративне