Прикордонники отримали від благодійних організацій ще 50 автомобілів

Фото, відео

Державна прикордонна служба України отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5, їх передадуть в підрозділи, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

“Перша партія транспортних засобів з 50 автомобілів вже на лінії фронту з лютого цього року, ще 50 автомобілів передали Державній прикордонній службі сьогодні”, - ідеться у повідомленні.

Автомобілі Volkswagen T5 закупили й передали KSE Foundation у співпраці з благодійним фондом BGV Charity Fund.

У ДПСУ зазначили, що транспортні засоби завершили цикл технічного обслуговування і незабаром будуть передислоковані до підрозділів прикордонної служби для виконання оперативних та логістичних завдань в підрозділах, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Автомобілі необхідні для укомплектування прикордонних загонів бригадного типу, які вже сформовані та продовжують формуватися у відомстві.

Прикордонники подякували благодійникам за таку необхідну допомогу.

"Передані транспортні засоби відповідають запиту ДПСУ – автомобілі можна адаптувати для виконання різнорідних завдань, як бойових, так і спеціальних. База цих автомобілів дозволяє розмістити будь-яке обладнання, зокрема засоби зв’язку, безпілотної авіації, спостереження, а також здійснювати необхідну логістику", - додали у Держприкордонслужбі.

Читайте також: Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Як повідомлялось, у лютому Держприкордонслужба отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5 для захисту кордону.

Фото: dpsu.gov.ua