Президент: Знищення поблизу кордону РФ пускових установок важливе для безпеки Харкова

Знищення поблизу кордону російських позицій і пускових установок має важливе значення для безпеки Харкова.

Про це сказав у відеозверненні Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«Рішучість світу відкриває нові перспективи для відновлення нашої безпеки. Серед іншого це стосується безпеки Харкова. Знищення поблизу кордону нашими силами, нашими воїнами позицій і пускових установок російських терористів дійсно має значення. Це спрацьовує. Саме так, як ми й очікували», - сказав глава держави.

Відео: Офіс Президента

За результатами боїв, які відбулись у червні на різних ділянках фронту, він подякував солдатам, сержантам та офіцерам 1-го окремого штурмового батальйону, 5-ї окремої штурмової бригади, 25-ї окремої повітрянодесантної бригади, 35-ї, 36-ї та 38-ї окремих бригад морської піхоти.

Читайте також: Зеленський: Рішучість світу відкриває нові перспективи для відновлення нашої безпеки

«Усі ви молодці, воїни! 44-та артилерійська бригада, 47-ма механізована, 57-ма окрема мотопіхотна бригада, 71-ша єгерська, 82-га ДШВ, 108-ма ТрО, 110-та окрема механізована бригада», - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, державний секретар США Ентоні Блінкен офіційно підтвердив, що президент Джо Байден надав дозвіл Україні завдавати ударів американською зброєю по військових об’єктах на території РФ для захисту Харкова.

Фото: ОП