Сирський на Донеччині нагородив воїнів, які відзначилися в боях

Фото

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав підрозділи у Донецькій області та нагородив військовослужбовців, які відзначилися в боях.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомляє у Фейсбуці.

"Працював на Донеччині. Відвідав бойові бригади, які тримають оборону на одному з найгарячіших напрямків фронту. Наші мужні захисники тут відбивають щодня десятки атак російських загарбників", - зазначив Сирський.

Зокрема, за його словами, це воїни 25 окремої повітрянодесантної бригади.

"Героїчні люди, які вправно та рішуче нищать окупантів. Бригада з перших днів російської агресії боронить нашу землю. Зараз, в ході жорстких боїв, cічеславські десантники продовжують впевнено стримувати російську навалу на одній із найбільш важливих ділянок лінії зіткнення", - зауважив головнокомандувач.

Також він відзначив солдатів, сержантів та офіцерів 110 окремої механізованої бригади. Сирський наголосив, що вони відчайдушно б’ються з переважаючими силами загарбників та є справжнім прикладом відваги і патріотизму.

Головнокомандувач вручив нагороди особовому складу 47 окремої механізованої бригади. Він підкреслив, що воїни “Магури” вміло відбивають ворожі атаки, ефективно застосовують засоби вогневого ураження по техніці і особовому складу противника, стійко тримають зайняті рубежі та позиції.

Головнокомандувач подякував і особовому складу 59 окремої мотопіхотної бригади, які за його словами "сильні духом, вмотивовані та вправні воїни, надійно тримають оборону та рішуче б’ють агресора".

Читайте також: Тернопільські нацгвардійці отримали нагороди «Золотий хрест» від Сирського

"Дякую усім українським захисникам, які зараз в боях виборюють нашу свободу та незалежність. Відзначаю самовідданість кожного, хто хоробро захищає Україну, наш дім, наших людей", - підсумував Сирський.

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня Президент Володимир Зеленський разом із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським і новим командувачем Об’єднаних сил ЗСУ Андрієм Гнатовим перебуває у Донецькій області.

Фото: Олександр Сирський, Фейсбук