У Воронезькій області РФ після атаки дронів детонує склад боєприпасів

Фото, відео

У Воронезькій області РФ внаслідок атаки безпілотників у ніч проти неділі почалася пожежа на складі із «вибухонебезпечними об’єктами».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє телеграм-канал Astra із посиланням на губернатора Воронезької області Олександра Гусєва.

Гусєв заявив, що сили російської ППО нібито збили кілька дронів над територією області. Від падіння уламків сталося займання на одному із складів, стверджує він.

«У Підгоренському районі почалась детонація вибухонебезпечних об’єктів. За попередніми даними, ніхто із громадян не постраждав», – йдеться у заяві губернатора.

У телеграм-каналі також оприлюднили кадри із місця події, на яких чути звуки детонації.

Пізніше Гусєв повідомив, що у межах населеного пункту, де відбулась атака дронів, оголошено надзвичайну ситуацію і розпочато евакуацію місцевих жителів.

Гусєв не називає назву населеного пункту, однак, за словами місцевих жителів, йдеться про Сергіївку.

«Поки детонація вибухонебезпечних об’єктів триває. У результаті одного із вибухів загорілась господарська споруда житлового будинку», – заявив Гусєв.

Читайте також: У Бєлгородській і Брянській областях заявили про нічну атаку безпілотників

Як повідомляв Укрінформ, напередодні через атаку безпілотників горіла нафтобаза у станиці Ленінградська Краснодарського краю РФ.