Клименко на Харківщині обговорив протидію російським ДРГ

Фото

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у Харківській області відвідав прикордонні громади та обговорив протидію диверсійно-розвідувальним групам російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Клименко повідомив у Телеграмі.

У Золочеві міністр провів нараду з обласною та місцевою владою, керівниками підрозділів системи МВС. Обговорювали евакуацію з прикордонних сіл, фортифікації, аварійне живлення критичної інфраструктури та станцій звʼязку.

"Особлива увага - протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога. Наші підрозділи постійно виявляють та дають відсіч російським диверсантам. Задля посилення контролю прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування", - зазначив Клименко.

За його словами, ворог бʼє по населених пунктах, щоб залякати цивільних.

"Але ні удари артилерії, ні вилазки диверсантів не змусять нас відступити. Так було й у 2022-му, коли військові та поліцейський героїчно зупинили російські війська на шляху до Золочева", - підкреслив міністр.

Читайте також: Клименко відвідав бойові підрозділи МВС на Донеччині

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області внаслідок обстрілів російських загарбників одна людина загинула і троє зазнали поранень.