Ворог протягом дня 20 разів атакував Нікопольський район

Фото

Російські війська протягом суботи, 13 липня, двадцять разів атакували Нікопольський район Дніпропетровської області дронами-камікадзе та обстрілювали з артилерії, постраждали четверо людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, "два десятки разів протягом дня агресор бив по Нікопольщині – артилерією та дронами-камікадзе. Окрім трьох поранених чоловіків, про яких повідомляв раніше, постраждав ще один. Це 57-річний рятувальник”.

Ворог спрямував на пожежників БпЛА, коли ті приборкували займання сухої трави. Потерпілого госпіталізували в стані середньої тяжкості. Пошкоджене спецавто Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок ворожих атак на район пошкоджені кілька підприємств, агрофірма, навчальний заклад, релігійна установа. А ще – 5 багатоповерхівок та 10 приватних будинків, 2 господарські споруди, легковики. Зачепило лінії електропередач.

Читайте також: Росіяни завдали удару по залізничній інфраструктурі Харківщини, п’ятеро поранених

“Загалом протягом дня гучно було в райцентрі та трьох громадах – Марганецькій, Мирівській і Покровській”, - зауважив начальник обладміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпропетровській області російські загарбники атакували дронами-камікадзе рятувальників, які гасили пожежу, один працівник ДСНС - поранений.

Фото: Фейсбук Сергій Лисак