Сили оборони за добу відбили два штурми на Оріхівському напрямку та шість - в районі Кринок

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники минулої доби відбили два російські штурми на Оріхівському напрямку та шість - на лівобережжі Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Південь» повідомляє в Телеграмі.

«За минулу добу окупанти здійснили два штурми на Оріхівському напрямку та шість штурмів на лівобережжі Дніпра тимчасово окупованої Херсонщини в районі Кринок. Зазнавши втрат, відійшли на свої вихідні позиції», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в Чорному морі чергує один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет «Калібр» загальним залпом до чотирьох ракет, в Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Читайте також: На фронті за добу відбулось 102 бойові зіткнення, найгарячіше - на Покровському напрямку

За даними ОК «Південь», російські загарбники тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційних ударів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, активно ведуть аеророзвідку. За минулу добу в операційній зоні зафіксовано проліт 265 розвідувальних БПЛА.

За минулу добу росіяни застосували 206 FPV-дронів, 11 ударних БПЛА типу «Ланцет», ударний БПЛА типу «Прівєт-82», а також скинули з БПЛА різних модифікацій 441 осколкові боєприпаси.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті за минулу добу відбулося 123 бойові зіткнення.

Фото: 56 ОМПБр