Сили оборони за добу відбили на півдні два російські штурми

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники минулої доби відбили два штурми загарбників на лівобережжі Дніпра у Херсонській області.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомляють у Телеграмі.

“За минулу добу загарбники здійснили два штурми на лівобережжі Дніпра тимчасово окупованої Херсонщини. Зазнавши втрат ворог відійшов на свої вихідні позиції”, - йдеться у повідомленні

Як зазначається, в Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет, в Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

За даними ОК “Південь”, загарбники тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, активно ведуть аеророзвідку. За минулу добу в операційній зоні зафіксовано проліт 291 розвідувального безпілотного літального апарату.

Читайте також: Розвідники знищили техніку, особовий склад і фортифікації ворога на Тендрівській косі

Ворог минулої доби застосував 222 FPV-дрони, сім ударних безпілотних літальних апаратів типу “Ланцет”, а також скинув з БПЛА різних модифікацій 559 осколкових боєприпасів, з них 13 з отруйними та два із запалювальними речовинами.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на фронті відбулося 136 боєзіткнень, найгарячіше - на Покровському напрямку.

Фото ілюстративне