У східній операційній зоні від початку доби вже 33 зіткнення з ворогом - військові

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" за минулу добу відбулося 100 бойових зіткнень. Протягом поточної доби вже нараховано 33 зіткнення з ворогом. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОСУВ "Хортиця".

"В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» протягом минулої доби відбулося 100 боєзіткнень з противником. Ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах 27 авіаударів із застосуванням 25 КАБ, 479 ударів дронами-камікадзе. За минулу добу в східній операційній зоні противник здійснив 4391 обстріл позицій наших військ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом поточної доби в східній операційній зоні вже відбулося 33 бойових зіткнення з російською армією.

Читайте також: Армія РФ втратила в Україні ще 1030 військових

За інформацією пресслужби, армія РФ продовжує вести обстріли позицій наших захисників. Лише за поточну добу в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» вже зафіксовано 673 обстріли, 6 авіаударів із застосуванням 13 КАБ та 16 ударів дронами-камікадзе.

Якповідомляв Укрінформ, на фронті протягом минулої доби, 8 серпня, відбулося 101 бойове зіткнення, найбільше атак українські війська відбили на Покровському напрямку.

Фото: Генштаб ЗСУ, ілюстративне