Росіяни атакують Антонівку дронами, поранені ще двоє жінок

В Антонівці на Херсонщині 68-річна жінка дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг внаслідок дронової атаки. У іншої, 65-річної, жінки - поранення руки та грудної клітки.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

"За медичною допомогою звернулась жителька Антонівки, яка постраждала через атаку російського безпілотника. 68-річна жінка дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг. Стан - легкий", - йдеться у повідомленні.

Медики надали потерпілій допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно.

Читайте також: У Херсоні через обстріл РФ не вийшли на маршрути тролейбуси

Також в ОВА поінформували, що внаслідок російського обстрілу постраждала 65-річна жінка. Її у важкому стані шпиталізували до лікарні. У потерпілої діагностували вибухову травму, поранення руки та грудної клітки. Медики надають їй всю необхідну допомогу.

За інформацією Херсонської обласної прокуратури, раніше цього дня в Антонівці від атаки російських БПЛА постраждали чоловік 49 років, дві жінки 55 та 66 років. Їх з травмами та пораненнями доставлено у лікарню. Загинула 93-річна жінка.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Антонівці під російський обстріл потрапила місцева жителька - 72-річна жінка дістала мінно-вибухову травму.