Російські війська за минулу добу скинули на Сумщину майже вдвічі менше КАБів

За минулу добу росіяни на Сумщині застосували майже вдвічі менше КАБів, що пояснюється ефективністю ударів з боку України по російських аеродромах і відсуванням росіян від кордону.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Вадим Мисник.

"За минулу добу на Чернігівщині ворог обстріляв 7 населених пунктів, на Сумщині - 32. Однак на Сумщині ворог за минулу добу застосував майже вдвічі менше КАБів. Тобто дається взнаки, що ми проріджуємо авіацію їхню, здійснюємо удари по їхніх аеродромах, і те, що дещо відсунули ворога від кордону", - сказав він.

Читайте також: Ворог вночі та зранку 14 разів обстріляв прикордоння Сумщини - нарахували 40 вибухів

Характеризуючи ситуацію на Чернігівщині, Мисник зауважив, що вона кардинально не змінилася. За його словами, росіяни зберігають свою присутність на кордонах і "періодично за можливості намагаються застосовувати ДРГ". Також російські війська застосовують весь наявний арсенал озброєння для атак на прикордоння.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи протиповітряної оборони в ніч на 15 серпня знищили над Сумською областю чотири російських безпілотники.

Фото ДСНС, ілюстративне