Росіяни вночі вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, загинула жінка

Війська РФ вночі вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, загинула жінка.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Близько 22:00 та близько півночі ворог завдав ударів по с. Козача Лопань Дергачівської громади. Внаслідок обстрілів загинула жінка, дані встановлюються. Пошкоджено приватні будинки, зруйновано дах та виникла пожежа у двохповерховому будинку», - написав очільник області.

Він зазначив, що в 16:05 та 15:00 в Куп'янському районі (Курилівська ТГ, с. Новоосинове) внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Близько 16:10 у Харківському районі (Малоданилівській ТГ) ворог завдав авіаційного удару, але інформація про постраждалих та руйнування не надходила. На місці падіння знайдено частини УМПБ Д-30.

Також у 17:51 у Богодухівському районі (Золочівська ТГ, с. Одноробівка) внаслідок обстрілу горіли зруйнований будинок, господарча споруда та трава на відкритій території.

Читайте також: Росіяни вдарили по Сумах, є постраждалий

Близько 22:00 у Куп'янському районі (Куп'янська ТГ, смт. Куп'янськ-Вузловий) внаслідок обстрілу були пошкоджені скління вікон, двері трьох приватних будинків та гараж.

За словами керівника ОВА, о 4:30 17 серпня відбувся обстріл ворожим КАБом у селищі Борова Ізюмського району. Інформація щодо постраждалих та руйнувань не надходила.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області упродовж доби 16 серпня через російські обстріли загинули двоє людей і ще 12 постраждали.

Фото ілюстративне