Росіяни за добу 94 рази обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу 94 рази обстріляли прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

Про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Всього протягом доби станом на 5.00 2 вересня нараховано 94 обстріли (265 вибухів) із різних видів озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок цих обстрілів 20 людей зазнали поранень.

Зокрема, за даними військових, у Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Грем’ячка, Клюси, Єліне, Хрінівка, Михальчина Слобода та Грем’яч. За попередніми даними, російська армія застосовувала ствольну артилерію, міномети та скиди ВОГ з БПЛа.

Читайте також: Ракетний удар по Сумах: кількість постраждалих зросла до 18

У Сумській області обстрілів зазнали Глибне, Річки, Високе, Яблунівка, Павлівка, Мезенівка, Краснопілля, Новомиколаївка, Порозок, Степне, Хотінь, Білопілля, Степок, Іскрисківщина, Покровка, Славгород, Наумівка, Ободи, Дмитрівка, Велика Писарівка, Бунякине, Бояро-Лежачі, Клочківка, Глухів, Сидорівка, Білокопитове, Сопич, Середина-Буда, Зарічне, Бачівськ, Заруцьке, Нова Гута, Студенок, Перемога та Сидорівка.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням ФПВ-дронів, КАБів, мінометів, ствольної артилерії та РСЗВ.

У Харківській області в Богодухівському районі в населеному пункті Тимофіївка зафіксовано чотири вибухи, ворог застосував міномет.

Як повідомляв Укрінформ, у Сумах внаслідок російської ракетної атаки ввечері 1 вересня постраждало 18 людей.