Клименко відвідав на Донеччині підрозділи «Кара-Даг», «Червона Калина» і «Азов»

Відео

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав на Донеччині підрозділи Нацполіції та бригади Нацгвардії «Кара-Даг», «Червона Калина» і «Азов».

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Ігоря Клименка. 

«Заслухав доповіді щодо ситуації та потреб. Постійний прямий звʼязок з командирами дозволяє пришвидшити деякі процеси, зокрема логістику та забезпечення. Також провів нараду з керівництвом поліції області», - поінформував глава МВС.

Зазначається, що поліцейські Донеччини продовжують працювати на місцях, поруч із цивільними. Адже, зокрема, лише у Покровську залишаються понад 30 тисяч жителів.

У прифронтових громадах Донецької області за минулий тиждень працівники поліції евакуювали понад 650 сімей із 905 дітьми.

Читайте також: Клименко провів нараду з командуванням підрозділів та бригад Нацгвардії на Донеччині

Міністр подякував військовим і поліцейським, які несуть службу на Донеччині. «Завдяки вам фронт тримається. Завдяки вашим зусиллям Донбас майорить українськими прапорами», - зазначив Клименко.

Як повідомлялося, в Україні з 2 вересня запрацювали чотири безпекові ліцеї Міністерства внутрішніх справ – у Києві, Дніпрі, Вінниці та Івано-Франківську.

Фото: МВС