Росіяни за добу здійснили 81 обстріл прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу здійснили 81 обстріл з різних видів озброєння по прикордонних територіях Чернігівської, Сумської та Харківської областей, зафіксовано 265 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області ворожих обстрілів зазнали Угли, Чорнозем, Медведівка, Сергіївське, Карповичі, Блешня, Заріччя, Єліне, Гута-Студенецька та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія била по них з артилерії, мінометів та дронів.

У Сумській області ворог обстріляв населені пункти Суми, Токарі, Самотоївка, Велика Рибиця, Павлівка, Юнаківка, Порозок, Миропілля, Катеринівка, Яструбине, Степок, Петрушівка, Покровка, Славгород, Ободи, Чернеччина, Дмитрівка, Велика Писарівка.

Читайте також: Ворог продовжує штурмувати українські позиції у Вовчанську

Також під обстрілами були Олександрівка, Сімейкине, Бояро-Лежачі, Свобода, Нова Слобода, Черневе, Первомайське, Глухів, Кучерівка, Сидорівка, Сопич, Нововасилівка, Береза, Бобилівка, Бачівськ, Нова Гута, Студенок та Сидорівка.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням РСЗВ, КАБів, FPV-дронів, мінометів та ствольної артилерії.

У Харківській області в населених пунктах Леміщене та Тимофіївка в Богодухівського району зафіксовано 12 вибухів внаслідок застосування FPV-дронів та ствольної артилерії.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу завдала 148 ударів по території Сумщини, внаслідок чого поранені троє цивільних.