Українські десантники розбили у Курській області п’ять БМД, танк і БТР росіян

Відео

У Курській області українські десантники розбили підрозділ повітряно-десантних військ та знищили п’ять бойових машин десанту, танк та БТР росіян.”

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило командування Десантно-штурмових військ ЗСУ та оприлюднило відповідне відео.

"Війська держави-агресора вдаються до відчайдушних спроб витіснити з Курської області підрозділи і військові частини Сил оборони України. Так, вчора, на позиції українських десантників ворог кинув 14 одиниць військової техніки з яких два танки, одинадцять БМД та один БТР зі складу однієї з військових частин ВДВ Російської Федерації”, - ідеться у повідомленні.

Командування зазначило, що спроба прорвати оборонні позиції Збройних сил України виявилась провальною.

“У важкому бою, який тривав кілька годин, українські десантники довели, що краще розуміються на військовій справі, опанувавши науку перемагати на “відмінно”. У підсумку - на полі бою залишились п’ять БМД, танк і БТР противника, а також кілька десятків 200-х росіян”, - повідомили у Десантно-штурмових військах.

Читайте також: Британська розвідка показала знищені ЗСУ мости у Курській області

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника оперативно-тактичного угруповання “Сіверськ” Вадима Мисника, на початку проведення Курської операції росіяни утримували на цьому напрямку близько 11 тисяч військовослужбовців. Зараз, за різними оцінками, – від 30 до 45 тисяч.

Фото: скріншот із відео