Спецпризначенці ГУР атакували російську базу безпілотників у Сирії - ЗМІ

Відео

Спецпризначенці ГУР з групи «Хімік» у неділю, 15 вересня, атакували російську базу в Сирії біля Алеппо, де росіяни виготовляли та випробовували ударні БПЛА.

Як повідомляє Укрінформ, про це з посиланням на джерела передає Kyiv Post.

«Бійці Головного управління розвідки Міноборони України з групи «Хімік» вранці у неділю, 15 вересня, атакували російську військову базу в Сирії», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що операція відбулася на південно-східних околицях Алеппо.

Відомо, що на вказаній базі російські війська виготовляли та тестували ударні БПЛА, а також використовувалася росіянами для виготовлення «камуфльованих саморобних вибухових пристроїв», бойові частини яких зберігалися на позиції, яку атакували спецпризначенці ГУР.

Читайте також: У Бєлгороді ліквідували російського пропагандиста на прізвисько «Краб» - ГУР

На відео, зняте розвідником, видно символіку української воєнної розвідки неподалік російської бази. Невдовзі на російському обʼєкті стається вибух з подальшою детонацією боєкомплекту. Також на відео видно вибухівку, яка була попередньо закладена в приміщенні бази.

Як повідомляв Укрінформ, у Сирії був знищенийпідземний ракетний завод, який збудував Іран. Це сталося під час наземної операції ізраїльських військ.

Фото: ОП