Цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні - Зеленський

Звернення

Саме цієї осені вирішується, що буде далі у цій війні. Разом із партнерами можна посилити позиції, як потрібно для перемоги України.

Як передає Укрінформ, про це заявив Президент України Володимир Зеленський у щоденному зверненні.

"Саме зараз визначається, що буде спадщиною нинішнього покоління державних лідерів. Тих, хто у найвищих кабінетах. Найближчими днями будуть зустрічі з лідерами країн Глобального Півдня, G7, Європи, з керівниками міжнародних організацій – із багатьма, хто допомагає консолідувати світ. Дуже вагомі зустрічі з представниками Сполучених Штатів. Справжній мир і справжня перемога України та міжнародного права – ось що нам потрібно", – зазначив глава держави.

Президент також подякував усім, хто допомагає.

"Дякую кожному народу, усім лідерам, які відчули, що в цій війні Росії проти України вирішується значно більше, ніж доля тільки нашого, українського, народу. Дякую Сполученим Штатам – лідеру підтримки – і кожній нації, яка проявила свою самостійність і власне лідерство, щоб допомогти нам захищати людей і не дозволити Росії розширити цю війну. Коли Україна захистить себе, кожна інша демократична нація від цього виграє", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський прибув до Нью-Йорка для участі в заходах Генасамблеї ООН

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що План перемоги, який він представить президенту США Джо Байдену, розрахований на швидкі рішення партнерів, що мають відбутися з жовтня по грудень.

Фото: ОП